Over Aevitea

Aevitea is de risicodrager van de Vrieling zorgverzekering

Per 1 januari 2021 biedt Vrieling via het volmacht bedrijf de Vrieling Zorgverzekering aan. De risicodrager op dit product is Aevitae (EUCARE), een gerenommeerde, Europese verzekeraar.

Over Aevitae.

Aevitae is een verzekeringsmaatschappij uit het zuiden van het land. Wij als Vrieling delen dezelfde passie als het gaat om verzekeren. Vrieling en Aevitae vinden namelijk dat verzekeren om mensen gaat en daarom zetten wij ons in voor jou. Dat klinkt allemaal heel vanzelfsprekend, maar als verzekeraar weten wij dat flexibel en persoonlijk zijn erg belangrijk is in de verzekeringswereld. Daarom kunnen zowel Vrieling als Aevitae op maat gemaakt en persoonlijk advies aanbieden. Zo kan Aevitae bijvoorbeeld een collectieve zorgverzekering bieden die het beste bij je past, met hoge kortingen voor jou en je gezinsleden. Zo profiteer je van meer voordelen en betaal je minder voor zaken waar je waarschijnlijk toch geen gebruik van gaat maken.

Zo zijn zowel Aevitae en Vrieling altijd voor jou aan het werk, ook wanneer je geen zorg nodig hebt!


U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.