Voorwaarden

Verzekeringsvoorwaarden 2022-2023

Hieronder treft u de meest actuele voorwaarden en vergoedingenoverzichten aan. Voor de volledige dekkingsomschrijvingen van uw verzekering, raden wij u aan om onze polisvoorwaarden te lezen. Hierin staan alle voorwaarden waaraan moet worden voldaan, om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding. Ook kan een beperking van de vergoeding gelden, bijvoorbeeld wanneer u gebruik maakt van een niet-gecontracteerde zorgaanbieder. Kijk in onze zorgzoeker als u wilt weten of uw zorgverlener een contract heeft.

Vergoedingenoverzicht

Het vergoedingenoverzicht is bedoeld om de verschillende verzekeringen gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Het overzicht geeft een algemene omschrijving van de zorg waarop u recht heeft. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u daarom graag naar bovenstaande polisvoorwaarden.

Komt u er niet uit? Bel ons dan gerust op 0523 28 27 22 of mail naar zorgverzekering@vrieling.nl. Wij helpen u graag verder!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.