Hoe in te loggen

Uw gegevens aanpassen of een nota indienen? Dit kan eenvoudig online in de Mijn Omgeving, 24 uur per dag. Wel zo makkelijk én veilig. Elke verzekerde van 16 jaar en ouder kan een eigen account aanmaken. Bent u verzekeringnemer? Dan kunt u de algemene gegevens van uw gezinsleden op uw polis bekijken en aanpassen.

Inloggen bij de nieuwe omgeving van Mijn Vrieling Zorgverzekering kan op twee manieren:

  • Inloggen via IDIN
  • Inloggen met uw gebruiksnaam en wachtwoord

In de onderstaande handleiding staat beschreven hoe u kan in loggen bij de nieuwe omgeving van Mijn Vrieling Zorgverzekering.

Zodra u gekozen heeft om uw zorgverzekering bij ons af te sluiten, ontvangt u van ons een welkomstbrief. In deze brief staat zowel uw gebruikersnaam als overeenkomstnummer om een account te kunnen aanmaken. Bewaar deze daarom goed voor uw eigen administratie! Mocht u niet meer in het bezit zijn van de welkomstbrief? Neem dan contact met ons op, dan sturen wij u deze nogmaals toe.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.